ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΓΟΥ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ.
Επικοινωνία: omilospetros@gmail.com


Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Χερουβικόν της εβδομάδος(Παρασκευής)ήχος πλ.Α'-Λαμπαδαρίου ΠΕΤΡΟΥ (ερμηνεία Νικ.Γιάννου)

ΚΥΚΛΟΣ:ΧΕΡΟΥΒΙΚΑ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

   -Συνεχίζουμε με την ηχητική ανάρτηση του τελευταίου χερουβικού της εβδομάδας (Παρασκευής),στο μέλος του Διδασκάλου και σε ήχο πλ.του Α'.Μία ακόμη θαυμάσια και λιτή σύνθεση.
   -Ερμηνεία Νικόλαος Γιάννου,Πρωτοψάλτης του Ι.Ν. Αγ.Αντωνίου Βριλησίων Αττικής,παλαίμαχος συνάδελφος και φίλος του Ομίλου.Από ζωντανή ηχογράφηση στον ανωτέρω Ι.Ναό.
   -Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
ΟΦΕΛΠ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Με χαρά ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος "χερουβικά της εβδομάδος-Α σειρά-ΠΕΤΡΟΥ" που εντάχθηκε στην εβδομάδα τιμής και μνήμης στον Διδάσκαλο. Πιστεύουμε ότι προσεγγίσθησαν ερμηνευτικά αυτά τα αριστουργήματα της ψαλτικής,από όλους τους φίλους Ιεροψάλτες-ο καθένας με την δική του ψαλτική προσωπικότητα-σοβαρά,με σεβασμό στον μεγάλο μελοποιό και πάνω απ΄όλα με ψυχή.Τους ευχόμαστε το πολυτιμώτερον:ΥΓΕΙΑ.-
Υ.Γ.-Θα επακολουθήσουν και άλλοι κύκλοι,τόσο με τα χερουβικά της Β σειράς,όσο και με άλλα πασίγνωστα και ανυπερβλητα μέλη του Πέτρου.Οποιος φίλος Ιεροψάλτης επιθυμεί συμμετοχή σε αυτή την ρομαντική πορεία είναι ευπρόσδεκτος.Επικοινωνία στο μέϊλ του Ομίλου.
ΟΦΕΛΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου